5 osnovnih pravila seksi dopisivanja


Seksi dopisivanje Lični oglasi


1. Razmena seks SMS-ova se ne radi po navici, već treba da se stvarno prepustite momentu.

Ne šaljite vaše poruke svaki put uveče ili ujutru. Kombinujte. Ako ste jednom poslali ujutru, drugi dan pošaljite uveče. Za početak učinite da vaš lični sms kontakt bude vremenski nepredvidiv. Šta više ne morate to raditi sa namerom. Kada osetite pravi trenutak, tada se javite. Time što ste svoji, pomažete sebi da vam i poruke budu lične, što će iste svakako učiniti neodoljivim drugoj polovini.

2. Probudite vašu maštu i kažite partneru o čemu razmišljate.

Ovo je uvek dobar način da započnete razgovor. Recite da mislite o vašem partneru i pokušajte da što približnije opišete situaciju koju i sami imate u svojoj glavi. Krenite postepeno, od onih manje perverznih stvari do najsitnijih detalja. Opipavajte teren da vidite koliko daleko je prihvatljivo da idete sa seksi dopisivanjem.

3. Budite smeli i provokativni i učinite vaš kontakt interesantnim i inspirativnim.

Pišite o stvarima koje bude maštu i budite svoji. Nemojte se preterano opterećivati time da li ste dovoljno interesantni. Partner će videti vaš trud, a vremenom će se vaš odnos sve bolje graditi.

4. Postavljajte pitanja.

Ako je vaš partner stidljiv to će ga opustiti i time ćete pokazati vašu zainteresovanost. Naravno u ovome ne treba preterivati, kako partner ne bi stekao utisak da je na nekom intervjuu. Bitno je da konverzacija teče i da se vaša zainteresovanost primećuje.

5. Kombinujte nestašluk i finoću.

Igrajte se. Budite vatra i led. Jer nikako ne želite da ispadnete previše fini, a ni preterano navalentni. Učinite situaciju dinamičnom. Ako nameravate da pošaljete partneru šta biste mu sve radili u krevetu, napravite neki uvod i krenite od onih sitnijih stvari, pa kasnije u što dublju intimu.

Kuckanje Gayserbia
Back to top